Поради доста лошото качество на снимките които използвам е възможно да има разминаване в някой от детайлите на машината.
В крайна сметка ще се опитам да го доближа максимално до това.

Дата и час: Съб Окт 25, 2025 3:06 pm Разширено търсене

41 серия оживява отново
  41 серия оживява отново   
   Моделът изглежда супер,браво за добрата работа
  Моделът изглежда супер,браво за добрата работа   Не се притеснявай,няма как да има разнимавания пък и никой няма да издребнее за подобни неща щом легендата се възкреси
  Не се притеснявай,няма как да има разнимавания пък и никой няма да издребнее за подобни неща щом легендата се възкреси   Снимките наистина са с лошо качество,но това е всичко което се намира в нета,успех и продължавай в същия дух
  Снимките наистина са с лошо качество,но това е всичко което се намира в нета,успех и продължавай в същия дух   

От тази снимка може да вземеш логото на БДЖ - на син фон е макар и синьото да е по-тъмно
  От тази снимка може да вземеш логото на БДЖ - на син фон е макар и синьото да е по-тъмно   http://imageshack.us/photo/my-images/546/600031.jpg/
  http://imageshack.us/photo/my-images/546/600031.jpg/

Браво,браво става чудесен
  Браво,браво става чудесен   А ще ти представлява ли трудност да направиш едно копие на работния модел и със симетрични пантографи като на тези локомотиви?
   А ще ти представлява ли трудност да направиш едно копие на работния модел и със симетрични пантографи като на тези локомотиви?    По принцип повечето са били със симетрични пантографи,но е имало 7-8 и със асиметрични.Така ще се обхване напълно подсерията 41 1XX.
  По принцип повечето са били със симетрични пантографи,но е имало 7-8 и със асиметрични.Така ще се обхване напълно подсерията 41 1XX.

А относно текстурите не може ли да използваш пак тези които си взел за този модел в смисъл другите от 41 1XX подсерията се различават от модела само по червената линия на кабините
 А относно текстурите не може ли да използваш пак тези които си взел за този модел в смисъл другите от 41 1XX подсерията се различават от модела само по червената линия на кабините  

Иначе за текстурите си представям колко е трудно,аз самия даже се учудих как си направил така локомотива при положение,че снимките са все под ъгъл,стари и с доста лошо качество
  Иначе за текстурите си представям колко е трудно,аз самия даже се учудих как си направил така локомотива при положение,че снимките са все под ъгъл,стари и с доста лошо качество   Наистина ще е много добре да се включат още хора.Успех и лек ден,аз отивам да ровя в нета за нещо полезно,че отпуската скоро свършва
 Наистина ще е много добре да се включат още хора.Успех и лек ден,аз отивам да ровя в нета за нещо полезно,че отпуската скоро свършва   

,изглежда чудесно!
 ,изглежда чудесно!   

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта