Някакви предположения за причината?Благодаря предварително!Ужасно много ми се играе!!!
Дата и час: Пон Ное 03, 2025 9:47 pm Разширено търсене
Някакви предположения за причината?

MSTS Bin - супер невероятно изключително важно е инсталирането на тази програма,за да може да ползваш определени свойства на подвижния състав - работещи чистачки

Пускането на чистачките се извършва с бутона V на клавиатурата.Принципно е възможно същият бутон да се използва и за стартиране на двигателя или вентилацията при някои локомотиви.Като пример в това отношение ще дам локомотив тип DR V100 при които с този бутон се стартира двигателя и се пускат чистачките и отново с него се спират и двигателя и чистачките.Мисля,че ако се пипнат малко бутоните може да се използва друг бутон за едно от двете действия,но аз лично не съм се ровил толкова задълбочено.Случай с пускане на вентилация с бутона V имам само при един-два локомотива на DB AG.Това е общо взето 

Инсталирах всичко точно,бинове,пачове и тн. обаче ми дава грешки при четенето на eng. файловете.Задал съм на MSTS-a да е compatible със Windows 7,но не намира файловете свързани със звука или кабините или дава грешка в eng. файла,а същите файлове на другото pc което си е с XP са си добре и не дават никакъв проблем.Сигурен съм,че все някой от вас играе MSTS под Windows 7,нека да сподели имал ли е същите проблеми и ако ги е имал то как ги е разрешил.Пробвах две различни версии на бин пача - при едната локомотива се зареди и се показа на трасето с кабина и всичко обаче звук никакъв и сякаш не получавах електричество от контактната мрежа!С другият бин пач пък ми дава грешките за които ви споменавам.7-цата е на 5 дена,чистак бърсак нова както и машината тъй,че за хардуерен или базов софтуерен проблем не може да става дума.Явно има някакъв чалъм,но не успявам да го открия,който го е открил да сподели 

Назад към Пояснения и проблеми с МСТС
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта