Леле не е истина как ме дразнят и нервят !
Но бразилските са ненадминати!
Сюжет: Алфонсо е беден стопанин на ранчо с три прекрасни дъщери. Едната си имала любовник. Да ама била женена. Мъжът и пък въртял любов с втората сестра. Тя била по-дащна клоняща към гювендия. Тя от своя страна върти лезбо връзка с тайната любов на стария си баща.
Драмата: всеки се крие и се чуди как да се опази от коварната истина.
Появява се майката на стадото. Тя е крайно критична към своите зетьове ... да ги наречем. Единия пушел, другия пиел, пък третия се въргалял с трите. Доня Хуанита. Тя има сестра. Доня Уфсенсия, която има тайна връзка с мъжа на сестра си.
Интригата се заплита. Доня Уфсенсия има надежда, че първата дъщеря няма да се ожени за един от любовниците си, който се оказва нейно дете от 5-тия брак с Дон Чучо. Дон Чучо е беден кравар, цял живот лайна ринел.
Та сагата е до към 100 150 епизода. Заплетени сцени, трагични разкрития и много драматизъм. А забравих и прочутата дева от Гладалупе. Тя е основна опора за молитвите.
Направо ми дайте кофа да повърна.
Турските сакъзи са малко по-обрани откъм такива сценарии, обаче замисъла е същия. Все сапун ...
Вечер като се прибера, пускам БТВ и върви някаква мазнотия, турска. На всяко второ изречение, в най-добрия случай се чува името на някакъв Мендерес. Мендерес нам какво, Мендерес нам що. Мисля се, че поне към 500 пъти името му се споменава.
Как от всичко това човек да не се отврати.