Здравейте.Имам проблем с трасето Кубан.Когато се зарежда ми излиза съобщение за грешка-не може да се намери файла "??????.ace" от папката Terrtex, и когато се зареди липсва текстурата на земята.Не е никак приятно да гледаш бяла пустота под релсите,дори е невъзможно по-дълго да се гледа(натоварва очите много).Опитах да преименувам файла "Стерня.ace",но уиндоуса не ми позволява във файловете да се съдържат символи като ? и !. Поразрових се с текстови редактор във всички файлове които идват с трасето (Kuban.rdb;Kuban.ref;Kuban.rit;Kuban.tit;Kuban.trk;Kuban.tdb),но не открих нищо.Идеята ми беше да намеря кой ред във файла отговаря за тези текстури и да ги преименувам от кирилица на латиница,като преименувам и съответните файлове,но не можах да открия никъде да се споменават тези имена.В папката Terrtex има 9 файла с разширение .ace,които са с имена на кирилица:
Высохшая трава.ace
деревня.ace
Луговина.ace
Насыпь 45 право.ace
Насыпь левая 70.ace
Насыпь левая.ace
Насыпь правая широкая.ace
Насыпь правая.ace
Стерня.ace
Въпроса ми е кои файлове отговарят за тези текстури и може ли да се редактират с помощта на някакъв текстови редактор или как да заобиколя този така изнервящ проблем? Предварително благодаря.С уважение Любомир.