Дата и час: Чет Ное 21, 2024 2:08 pm Разширено търсене
tedo21 написа:Хмм, поправете ме ако греша, но не мисля че чрез MSTS Bin ще можеш да смениш пантографа. Пантографа се прави заедно с модела. Отделно не може да се сложи.
bdz_electric написа:tedo21 написа:Хмм, поправете ме ако греша, но не мисля че чрез MSTS Bin ще можеш да смениш пантографа. Пантографа се прави заедно с модела. Отделно не може да се сложи.
в грешка си.при мене на всички локомотиви им се вдигат и 2-та пантографа (български,чешки,румънски,унгарски,руски...)обаче мисля че не на всяко трасе се вдигат,защото на ZSR150 при мене не се вдига предния пантограф.а на демитров се вдига при всички единици
tedo21 написа:bdz_electric написа:tedo21 написа:Хмм, поправете ме ако греша, но не мисля че чрез MSTS Bin ще можеш да смениш пантографа. Пантографа се прави заедно с модела. Отделно не може да се сложи.
в грешка си.при мене на всички локомотиви им се вдигат и 2-та пантографа (български,чешки,румънски,унгарски,руски...)обаче мисля че не на всяко трасе се вдигат,защото на ZSR150 при мене не се вдига предния пантограф.а на демитров се вдига при всички единици
Не, не съм в грешка, точно така е, но ако се замислите в думите ми, ще разберете, че съм разбрал буквално да се сменят пантографите. Извинете ме.
Назад към Пояснения и проблеми с МСТС
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта