Хайде не се стеснявайте.
Аз ще съм първи :_)
Казвам се Дилян Кирилов, на 26 години, работещ жичкажия, след като бях съкратен от БДЖ поради причина - няма работа (дрън дрън).
Завърших Професионална гимназия по електроника "Ал.Ст.Попов", специалност "радиотехника и телевизия" през далечната 2004 година. Казармата изкарах в под. 14460 (ШЗО) гр. Плевен, след това в под. 34010 гр. Горна Оряховица. През 2006 мисля го закриха.
Помня като малак все исках да ме водях на жп. гарата в Горна. И ме водеха. От тогава все влаковете са ми в главата. Малко поработих но стеклите се обстоятелства промениха нещата. С надежда съм за в бъдеще да работя пак в железницата.
Филми харесвам всякакви, особенно комедии, даже в момента всяка събота и неделя, зяпам Ало, Ало. :i_biggrin:
Музика също слушам с малко изключения като мазна чалга и маанета.
В момента работя уж монтьор на електронна апаратура. Не, че не ме карат и друго да правя (да нямате щастието да работите за частник) ...
Друго другооо ...
А да, преди час пуснах безжичен интернет в мойто село. Да ползвах хората за без пари. Малка щедрост.
Това е. Стига Ви толкова. Сега сте Вие.
:i_rolleyes:
Кой кой е ?
- msts_4ever
- Утвърден участник

Re: Кой кой е ?
Аз съм втори! :)
Казвам се Мартин Яръмов. Живея във Варна. На 29 години съм и работя като машинист в БДЖ (филиал Варна). Завършил съм във ВТУ "Тодор Каблешков", специалност Тягови електрически машини, апарати и преобразуватели. Най-голямата ми мечта като малък беше един ден да стана машинист- и ето, че тя се сбъдна!
Но да стана машинист беше моя идея, пък и родата ми са бачкали в железницата (единствено баща ми е машинист и все още е).Да Ви призная като малък повече ми харесваше БДЖ, но като разбрах как стоят нещата вече предпочитам в някой частница (може би БЖК) да бачкам.
Любими филми: Имам много люби филми, ала любимите ми жанрове са комедии, екшън-комедии (или само екшън) и малко ужаси.
Любими актьори/актриси: Роуан Аткинсан (Mr. Been), Димитър Рачков, Джони Деп и може би това са...
Музика: Почти всякаква (естествено без мазна чалга), но главно House, Trance, Techno и R&B
Хобита: Риболов, Trainspotting (въпреки, че съм машинист в свободното време снимам :D ) игра на ЖП Симулатори.
Домашни любимци: Куче (Сара), Котка (Лъки), Хамстер(и) (Давид и Голиат), Рибки (няма да ги изброявам :D )- предполагам ще кажете "У вас е развъдник" всъщност аз много обичам животни!
Е това е за мен! Хайде пишете за вас!?! :bgflag:
Казвам се Мартин Яръмов. Живея във Варна. На 29 години съм и работя като машинист в БДЖ (филиал Варна). Завършил съм във ВТУ "Тодор Каблешков", специалност Тягови електрически машини, апарати и преобразуватели. Най-голямата ми мечта като малък беше един ден да стана машинист- и ето, че тя се сбъдна!
Но да стана машинист беше моя идея, пък и родата ми са бачкали в железницата (единствено баща ми е машинист и все още е).Да Ви призная като малък повече ми харесваше БДЖ, но като разбрах как стоят нещата вече предпочитам в някой частница (може би БЖК) да бачкам.
Любими филми: Имам много люби филми, ала любимите ми жанрове са комедии, екшън-комедии (или само екшън) и малко ужаси.
Любими актьори/актриси: Роуан Аткинсан (Mr. Been), Димитър Рачков, Джони Деп и може би това са...
Музика: Почти всякаква (естествено без мазна чалга), но главно House, Trance, Techno и R&B
Хобита: Риболов, Trainspotting (въпреки, че съм машинист в свободното време снимам :D ) игра на ЖП Симулатори.
Домашни любимци: Куче (Сара), Котка (Лъки), Хамстер(и) (Давид и Голиат), Рибки (няма да ги изброявам :D )- предполагам ще кажете "У вас е развъдник" всъщност аз много обичам животни!
Е това е за мен! Хайде пишете за вас!?! :bgflag:
Последно промяна от msts_4ever на Вто Яну 11, 2011 9:49 pm, променено общо 1 път.

Казвам се Драго. Живея във София от година и половина. Родом от Сливен. От 2 седмици съм на 16 години (Уоохуууу). :i_mrgreen: Никъде не работя, уча във 51 СОУ в София, специалност - Копютърен дизайн и анимация. Играя МСТС от година някъде. Преди това играх TrainZ 2004 със 200 км/ч :i_mrgreen: Мечти доста имам. Като малък живях до ЖП гарата в Сливен и много обичах да ходя там и да бягам по перона със влаковете. :i_biggrin: С времето и годините този интерес се загуби, но от играта пак ме тресе. Имам малки познания в доста области - Photoshop, HTML, Php, Компютри, Кракване, Хакване, Видео Editing, Фотография, Филми, PC Игри - доста работи които се хващам да уча и все научавам повечето важни неща и ги зарязвам така. :i_biggrin:
Кино любител и човек с доста голяма критика към филмите. От 1 година някъде съм станал доста скиптичен към новите филми. Понякога удрям здраво със критиката ми към някой филм. Забелязвам няклои дребни, но не маловажни неща и дреболий, които някои хора пропускат. Последните месеци не гледам много филми.
Обичам да слушам музика. Стил няма точно, но си падам по Транс, Техно, Хаус, Рок, DnB и чалга само с компания на маса или нещо друго. Обичам да си снимам от време на време, да ритам, да се събирам с приятели ии... да спя предимно. Имам едно куче. :i_mrgreen:
NEXT!
Кино любител и човек с доста голяма критика към филмите. От 1 година някъде съм станал доста скиптичен към новите филми. Понякога удрям здраво със критиката ми към някой филм. Забелязвам няклои дребни, но не маловажни неща и дреболий, които някои хора пропускат. Последните месеци не гледам много филми.
Обичам да слушам музика. Стил няма точно, но си падам по Транс, Техно, Хаус, Рок, DnB и чалга само с компания на маса или нещо друго. Обичам да си снимам от време на време, да ритам, да се събирам с приятели ии... да спя предимно. Имам едно куче. :i_mrgreen:
NEXT!
-
didsideout
- Утвърден участник

Казвам се Даниел Божинов и родом съм от град Лом, но целия си съзнателен живот съм прекарал в Добрич, от където е майка ми. Баща ми е от Брусарци - емблематичната гара- от там съм се запалил и по влаковете. Наште постоянно ме мъкнеха като малък по влакове да пътуваме от Добрич до Брусарци и те така! В момента уча във ИУ-Варна специалност икономика на строителството, не съм си я избирал аз тя ме избра. На 24 години съм и мисля да се занимавам с нещо такова - то пък се оказа интересно!
Хобита колкото искате от влакове през спорт и пъпуване та чак до музика - свиря на барабани!!! Естествено щом съм фен на живата музика тя не е чалга и няма нищо общо с хип хопа - твърдо съм за твърдата музика и малко трип хопец и джаз!
Хобита колкото искате от влакове през спорт и пъпуване та чак до музика - свиря на барабани!!! Естествено щом съм фен на живата музика тя не е чалга и няма нищо общо с хип хопа - твърдо съм за твърдата музика и малко трип хопец и джаз!
Казвам се Лъчезар Анастасов на 15 г. от Благоевград. Интересите по железницата са паралелни с интересите ми в областта на автобусите, тролейбусите и градския транспорт. Повече се интересувам от фотография на тема железници, също така и от ЖП симулатори. Изучавам Биология и Химия, другата област на моите интереси.
Това е от мен :i_wink:
Това е от мен :i_wink:

-
bdz_electric
- Утвърден участник

.
Последно промяна от bdz_electric на Сря Юни 20, 2012 5:49 pm, променено общо 2 пъти.
- msts_4ever
- Утвърден участник

То може и в ЦПО на БДЖ. Първо за помощник машинист, след това 3 години стаж и вече може да се преквалифицираш на локомотивен машинист. А пък след още две години имаш правото да се квалифицираш в пътническия график.

- It_s_Real
- Site Admin
- Обратна връзка:
Не ти трябват никакви три години. Курса за машинист първо лице може да го изкараш и след година, както и това да те изкарат.
Всичко зависи от това да имаш пари да си платиш курса.
Пък за второто причина не виждам смислена на този етап.
Помощниците излизат след една година в пътничестия, докато машинист първо лице му трябва клас за майстор, че след това да го изкарат.
Всичко зависи от това да имаш пари да си платиш курса.
Пък за второто причина не виждам смислена на този етап.
Помощниците излизат след една година в пътничестия, докато машинист първо лице му трябва клас за майстор, че след това да го изкарат.