Пуснал съм питане в чешкия форум на MSTS затова дали някой знае начин по който high polygonal елементи да се групират в по-малки подгрупи и модела да се запази цял.(аз така разбрах нещата,надявам се да е била правилна интерпретацията на проблема) Ако има някакъв отговор ще пиша,надявам се да ми отговорят нещо полезно - все пак в този форум членуват Skura,Jacek,Pikku,Jurai и други автори на страхотни 3D модели
Иначе в нета намерих коментар за програмата Polymaster( или Poly-Master , нз как е точно) като казват че с нея може да се направят подгрупи от елементи и да се запази целостта на модела.На този линк може да намериш обяснение на английски със съответните картинки как се прави подгрупа от елементи -
http://www.activitysimulatorworld.net/L ... ug-4e.htmlНа втория линк отиваш в сайт на един немски създател на електрически локомотиви и можеш да свалиш 2 версии на Poly-master.Едната е с едитор,другата без.Надявам се тези неща да са ти от полза.Ако имаш нужда мога пак да ти пратя всички снимки на 41 серия които имам.Ще се радвам да съм помогнал за разрешаването на проблема.Ако има нужда от нещо пиши,аз сега имам малко свободно време така,че стига да е нещо свързано с ровене в нета няма проблем
Успех