Лого и тема на форума
- It_s_Real
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Лого и тема на форума
Е на теб харесва ли ти ? 

- gushterov
- Утвърден участник

Аз си казах мннението, оттам нанатък други взимат решенията 
- rumensoft
- Новодошъл

- Обратна връзка:
Здравейте на всички от мен, Имам проблеми с влизането в този форум, единствения начин да вляза е чрез proxy, иначе ми изписва грешка, при сървъра за файлове нямам проблеми, но да не се отдалечавам от темата.
Поздравления за логото на форума, добре се е получило
Радвам се че ще пооправите сайта с индекс, и да имаме още един БГ сайт за MSTS, по който повече се работи по него (нищо лично, спрямо railmodeling, напротив и те са професионалисти). Както е хубаво че има форум. Дано се оправи и да не влизам през прокси.
П.С. Не си мислете че като съм част от екипа на trainz-bg и сме конкуренти, напротив ще си помагаме когато трябва, Българи сме пак не трябва да се караме
Поздравления за логото на форума, добре се е получило
Радвам се че ще пооправите сайта с индекс, и да имаме още един БГ сайт за MSTS, по който повече се работи по него (нищо лично, спрямо railmodeling, напротив и те са професионалисти). Както е хубаво че има форум. Дано се оправи и да не влизам през прокси.П.С. Не си мислете че като съм част от екипа на trainz-bg и сме конкуренти, напротив ще си помагаме когато трябва, Българи сме пак не трябва да се караме

^Това искам да направя, не да се караме и да се банваме и кво ли не, ами да си помагаме. Имам големинадежди за този форум да го пооправим визулано и да живне, за да може да стане истинския български сайт за модели, като trainsim.ru. RailwayModeling също могат да си правят модели и да не се конкурираме. Трябва да сме задружни!

-
didsideout
- Утвърден участник

Логото е прекрасно, страхотна работа!!!