Проблем с трасе Demitrov
Проблем с трасе Demitrov
Значи в Editor-а като го отворя ми изписва "Failed to load track database." Някой знае ли защо го показва и дали се оправя?
- It_s_Real
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Проблем с трасе Demitrov
Пречи си с някое друго трасе. Има един файл instalme.bat. Кликни на него и изчакай малко.
-
bdz_electric
- Утвърден участник

И трябва да имаш инсталиран Xtracks.
Мерси. Утре ще го пробваме и ще ви кажа дали се е оправило!
Аз пък имам дръг проблем.Като си пусна някое активити (например:BV4002) ми дава над 50 грешки за текстури и сякави други неща може ли някой да ми помогне
П.П На скайп ще е най удобно.Ето ви скайпа ми ba1kar4eto_vr
dandy написа:Аз пък имам дръг проблем.Като си пусна някое активити (например:BV4002) ми дава над 50 грешки за текстури и сякави други неща може ли някой да ми помогне
Просто трябва да отвориш файла instalme.bat и предварително да имаш сложени и трасетата, които вървят с инсталацията на играта. Файла Installme.bat копира нужни файлове от другите трасета.
А преди да изтеглиш това активити, сдоби ли се с нужния подвижен състав ? А ако си - значи проблема си е в installme.bat

Re: kak da si go izteglq
kak da si izteglq nqkolko traseta za Microsoft Train Simulator molq kajete i ot kade
Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ! Следващи мнения на латиница ще бъдат трити !
/ Lucho
Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ! Следващи мнения на латиница ще бъдат трити !
/ Lucho
имам проблем с трасето Demitrov инсталирах всичко което трябва и ми дава грешката failed to load track database как трябва да го опрая моля кажете
Сигурен ли си, че си качил Xtracks, Bin и всички останали ъпдейти?
а това instalme.bat. го няма
да всичко имам
Това install.bat е като инсталираш трасета. Влизаш в папката на трасето и там е файла, отваряш го и чакаш само да копира всички файлове.
Трябва да имаш и трасетата, с които се инсталира симулатора в началото, за да може Install.bat да копира нужните му файлове.
Трябва да имаш и трасетата, с които се инсталира симулатора в началото, за да може Install.bat да копира нужните му файлове.
ок мерси
Пак друг проблем- като пусна трасето на играта, зарежда и остава една черта преди да зареди, да ме пусне да карам, и накрая ме изхвърля , а пък всичко съм инсталирал както трябва.
Модератор: Слагай необходимите препинателни знаци, главни букви и внимавай с правописа.
Модератор: Слагай необходимите препинателни знаци, главни букви и внимавай с правописа.