На този етап НЕ МОЖЕ да се гарантира нищо - нито дали въобще ще се изгражда нещо. Просто събираме мнения и пращаме един email на Skura - ако е съгласен ще бъде страхотно, ако ли не - здраве

Дата и час: Пон Ное 03, 2025 8:26 pm Разширено търсене

Смятам,че е време да прекратим с чакането за мнения и да изпратим писмото.Мисля,че трябва да предложим 2 модела от които човека да си избере ако се съгласи - 41.00 и 42 1XX или комбинация 41.00 + 41 1XX макар да го имаме. 42 1XX наистина са уникални локомотиви и са ми любимци (от години си мечтая за модел на 42 1XX за MSTS),но изискват повече работа което може да увеличи вероятността от отказ на нашата молба докато локомотивите 41.00,41 1XX и 43.00 лесно може да бъдат получени след малка преработка на съществуващи вече модели.Оставям на вас с Lucho да прецените кои серии да включите в писмото-молба,но пак ви казвам,че за кабините няма смисъл да му пишете.Ако трябват снимки или нещо такова (в случай,че получим положителен отговор) смятам,че от 1-2 форума биха ни помогнали,аз също имам някакви снимки.Пишете какво сте решили и после като евентуално има отговор. 

Иначе инициативата е доста добра и съм за примерно за 42.1хх серията!
Засега основната причина да стои в това му състояние в депото в Горна Оряховица е че там има огромен брой локомотиви за всякакъв род ремонти и докато излезе някои влиза нов и така.Поне така ми казаха колегите от един друг форум.Аз съм оглеждал за заместител на "Поп Андрей" и на 41 103 в сайтовете с модели за MSTS и най-близки са 2 италиански локомотива.Шансът за 41 103 е по-голям,писах и писмо на Mostly да го погледне тъй-като ще трябва да се замени ел.оборудването на покрива,пантографите,буферите и страничните перила и исках да видя какво ще каже той по въпроса,но отговор така и не получих за съжаление.Вероятно човека има доста неща на главата и за момента е спрял с MSTS-a.За "Поп Андрей" нещата са по-сложни тъй-като има локомотив,който обаче е шестосен и не е реалистично така.
Иначе какво става с писмото,колеги? Ще се пише ли,няма ли,дайте ако трябва нещо да помагам с писане,превод и тн.

http://dox.bg/files/dw?a=226eefc3ae. Оторизирам колегата Lucho да използва писмото за целите на кореспонденцията ако е съгласен
Дано да получим бърз и положителен отговор,стискайте палци 

Не, че съм прочел и ред. Не знам Английски
но подкрепям на 100 % инициативата. 
).Предлагам да оставим писмото за преглед от съфорумците до края на седмицата след което да го изпратим тъй-като не мисля,че е нужно да губим повече време с оглед на резултатите и интереса които беше проявен по отношение на предната инициатива за избор на серии които да предложим.В писмото се опитах да изтъкна в максимална степен възможностите за конвертиране на вече съществуващите модели на Скура в такива от които може да имаме полза и се надявам поне те да се осъществят.За данните и за правописа - може и да има някъде някоя грешчица или неточност понеже спрях да използвам интензивно писмен английски преди 2-3 години,но като им знам нивото на английски на чехите,словаците,румънците и някои други националности от екссоциалистическите страни ние тук сме направо вундеркинди ами добре,че са измислили Google Translator,че да им е от полза
Използвал съм снимки от Интернет и се надявам да няма проблеми като разни глупости с авторски права и тн
Поздрави,пиши след като изпратиш писмото 

Назад към Рипейнти за МСТС България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта