Здравейте ! Имам на идея да се разтърсим из MSTS сайтове за да проверим дали има създаден 3D модел на ДМВ 18. Целта, естествено, е да бъде рипейнтната машината за MSTS. С общи усилия се надявам че ще се справим. Ако пък не съществува вариант за 3Д модел на ДМВ 18, то предлагам или да търсим друго, или да прекратим проекта. Но, нека, все пак се опитаме
Здравейте,и на мен много ми се иска ДМВ 18 серия,а си мечтая да видя една в движение и извън MSTS Тук има нещо,което може да погледнете,според мен с малко преправяне и подходящи текстури може да излезе нещо.Пак е производство на Ganz-Mavag и определено има прилики със 18 серия,но не знам дали ще е от полза.Ако може да послужи за нещо,пишете ще намеря линк за сайта откъдето го свалих
Ще се радвам ако е от полза Ето линк,ако има проблем имам още около 10-на и повече подобни MDMot-ки така,че стига да трябва още нещо драсни един mail на ddr_1990@abv.bg и ще ти пратя друга Успех в начинанието,дано скоро му се радваме
Здравейте Ще бъде ли от полза MDmot-kata ? Преровил съм на дълго и на широко всички европейски сайтове свързани с MSTS и това беше най-близкото до нашите 18-ки.Странното е че успях да намеря в нета стари брошури на Ganz-Mavag и там има снимков материал и характеристики на мотрисите,които са произвеждали като има показани експортни за OSE,за жп компании в Латинска Америка и къде ли не ,но за нашите 18-ки няма нищо Ето линк към сайта ако може да ви е от полза макар ,че е на унгарски http://ganzdata.hu/