Италиански Трасета
Италиански Трасета
Днес прегледах и колегите от Италия и единственото което ми хареса на работата им е че правят трасета и после ги свързват и така един маршрут може да излезе доста дълъг но по отношение на графика е многооо много слабо с изключение на 1-2 трасета!Напримерно едно от най красивите им трасета е Торино-Милано-Венеция!Трасето е наистина красиво особенно в Венеция мостовете природата водата всичко е супер!Вечерното време е също приятно за гледка!Друга отсечка е Фирензе-Рома-Наполи!Няма големи особенности по нея освен че е една от най дългите като проект!Приятно сърфиране за италианските фенове!
-
didsideout
- Утвърден участник

Re: Италиански Трасета
Супер, а можеш ли да дадеш някакъв линк за да се поразровим и ние? 

Колеги само за сведение:
Firenze (Фирензе) - това е Флоренция на италиански
Firenze (Фирензе) - това е Флоренция на италиански

Заповядайте може би най актуализирания италиански линк!
http://www.trainsimhobby.net
http://www.trainsimhobby.netRe: Италиански Трасета
Някакви линкове за сваляне на първото или евентуално второто трасе имаш ли? Проверих в горния сайт, нищо не открих.

Колега всички линии са там разгледай по внимателно!Все пак аз знам какво да дам! 

-
didsideout
- Утвърден участник

Аз явно не многа да се спрявя с инсталацията , защото след като натисна ОК на това малкото прозорче, което ми излиза в края на разархивирането ми излиза отново същото и колкото и да му давам ОК не става!
Колега така се получава защото не си свалил всички файлове в трасето!Това трасе има около 13-14 файла които трябва да свалиш и тогава да ги разарсхивираш! 

mili4koto написа:Колега всички линии са там разгледай по внимателно!Все пак аз знам какво да дам!
Най-лесно щеше да е, вместо да се трупат 5 мнения спам с въпроси от къде да го сваля, да беше дал линк към страницата или към трасето. Излишно усложнявате нещата. Ами като не разбирам италиански?

- It_s_Real
- Site Admin
- Обратна връзка:
Аз пък не им знам сигнализацията.