Дата и час: Чет Ное 21, 2024 2:28 pm Разширено търсене
Lucho написа:Абе Trainz има някакво жалко подобие на едитор... честно казано с него се работи изключително трудно. Първо някакви файлове се разопаковат, после пък като влезеш в игра, трябва за да направиш състава на влака директно върху трасето на къде да тръгва и т.н. около 2-3 часа занимавка.
tedo21 написа:Не точно, ако искаш една проста обиколка с влак из трасето, просто слагаш един влак върху релсите и тръгваш, а ако ...
Lucho написа:tedo21 написа:Не точно, ако искаш една проста обиколка с влак из трасето, просто слагаш един влак върху релсите и тръгваш, а ако ...
Е то не беше целта да карам някъде в Америка. Целта ми беше да карам ел. 44 + 5 вагона 74 серия и един фургон в участъка Плевен - Горна Оряховица. Не знам какво карах и правих, ама на едно място видях и гара Трявна (ужасно объркана от към баир, сгради и т.н.) тя е доста след ГО, нали така?
tedo21 написа:Не съм на ясно много с това трасе, но повечето се водят нереални, колкото да има БГ Трасета.
It_s_Real написа::i_eek:
Хах ... че то трябва да си програмист за да напишеш такова едно активити ...
Май МСТС си остава един от най-гъвкавите симулатори, макар и доста стар. МСТС 2 излезе ли вече ?
Някой да има наблюдения ...
Microsoft Train Simulator 2 (MSTS 2) was a train simulator that was being developed by Microsoft Game Studios until being postponed indefinitely due to the closure of ACES Studios.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта