Насичането продължава. Забелязах сега, че едното ядро на процесора работи на близо 75, 80 %, а другото едва на 10 %. Нормално ли е да има такава разлика ?
Не е нормално, едното ядро се натоварва повече от другото, което не трябва да е така. Ако си нагласил сървара да работи на едното ядро, може да идва от това. Дръпни си Intel Dual Core Optimizer или AMD Dual Core Optimizer. Мисля, че ще помогнат.
Не, не можеш да нагласиш, сървара да работи на едното ядро, докато ти си работиш на другото. Така мои познати си разделят игрите, едната игра докато е пусната на едното ядро, той играе друга на другото.
Имам проблем! Значи пускам си който и да е влак,на което и да е трасе,карам около 10-15 минути и после почва яко да забива,ама много яко.Единственият начин е да изляза и пак да вляза - правя го и пак --- карам около 10-15 минути и....ЗАБИВА! некви идеи?
Хммм, за толкова години работа със симулатора съм се убедил, че е много нестабилен. Пробвай да преинсталираш целия симулатор, както и всички добавъчни програми към него. Ако искаш опитай и като преинсталираш да не инсталираш оригиналните трасета. Аз не карам на тях.