На първата снимка локомотивът е от серия 41 000.За него директно можем да използваме модела на Skura стига да е разкодиран.Вторият локомотив е от подсерия 41 1XX.Тази серия има две разновидности - с асиметрични пантографи като на 44/45 и със симетрични като 42/43.И за 41 000 и за 41 1XX може директно да се използва модела на Skura като се направи и разновидност на 41 1XX с пантографи като на 44/45 и на тази разновидност се прибавят по 2 врати на всяка кабина ( просто трябва ако успееш да копираш и пренесеш парапетите на вратите така че на кабините на локомотива да има не общо 2,а 4 врати - по 2 от всяка страна като на 43/44/45.Създаването на вратите после е лесно и може да се направи без никакъв проблем само с текстурите,въпросът е да има парапетите
) Като крайна равносметка: има готов модел за 41 и 41 1XX,само трябва да се разкодират текстурите,и трябва да направиш един вариант на този модел с асиметрични пантографи и 4 врати.Прозорците за машинното няма да са проблем
Разкодирай чешкия модел и направи варианта на 41 1XX с 4-те врати и асиметричните пантографи и като станат готови ще експериментираме с текстурите.Когато станат готови ги хвърли насам,аз ще се опитам да ги довърша визуално,а ако искаш мога да ти изпратя и всичко което имам като снимков материал.Сега ще погледна и материалите на 2Xtreme
P.S. Имам всичките снимки приятелю,2Xtreme
Все пак ти благодаря,че ги качи.
Ето всичко което имам аз за 41 серия:
http://dox.bg/files/dw?a=4ab7284302 Mostly,обърни внимание на снимките на 41 100.За този тип структура става въпрос - с пантографи като на 44/45 и с по 4 врати.Освен 41 100 има и още няколко подобни локомотива затова ни трябва и такъв модел с 4 врати и асиметрични пантографи.