По принцип грешките се изписват в txt. файл като във втория прозорец където се правят тестовете (при наличие на грешки) се появява бутон с един лист нарисуван върху него и като кликнеш там се появява съответния txt. файл където са описани грешките и проблемите.Ако грешките за които споменаваш са при употреба на камери 2,3 и 4 при локомотиви серия 44/45 и играта крашва и изхвърля,то провери от менюто на МSTS дали са активни опциите за създаване на сянка на локомотивите и вагоните.За да работят правилно някои модели изискват тези опции да са изключени - тоест в играта подвижния състав да няма сянка. Тук съм показал как трябва да се направи,обърни внимание на квадратчетата горе вдясно -
http://imageshack.us/photo/my-images/135/32132150.png/ Като изключиш всички видове сенки както съм показал пробвай пак да играеш с някой лок и отново опитай камери 2,3 и 4.По принцип липсата на сянка е изрично условие за правилната работа на модела за серия 44/45 (което авторът - чех на име Skura) е отбелязал на неговата страница в интернет,но може би не си го видял или пък колегите от форума са забравили да го споделят.Мисля че след като направиш и това вече не трябва да имаш проблеми