Кажете, кое трасе според вас е най-добро в Сървъра.
// Редактирано от Lucho ! Заглавията да бъдат точни и описателни !
Най-доброто трасе
Re: Най-доброто трасе
Alfold4 е добро трасе, но дава много грешки. Същото важи и за ZSR 130/150, на него много малко съм играл. Моите фаворити са Демитров, Малохитовка, Яхрома-Дмитров-Бубяково /БМО/, Лесногорск-Озерное, Бердянск-Пологи също. Нова-то също е много добро трасе 

-
bdz_electric
- Утвърден участник

Моите фаворити: Fastov - Kiev
Kiev - Shevchenko
Trat 090-091
ZSR 150
Lesnogorsk - Ozernoe
Demitrov
Kiev - Shevchenko
Trat 090-091
ZSR 150
Lesnogorsk - Ozernoe
Demitrov
- gushterov
- Утвърден участник

За мене си е Alfold 4. А грешките му се оправят много лесно и при мен вече не дава

- It_s_Real
- Site Admin
- Обратна връзка:
Най-добро трасе спрямо какво ?
Винаги съм казвал, че най-добрите трасета са тези, които максимално се доближават до действителните. За мен най-добре изпипани към обекти, текстури и гари - това са чешките и словашките трасета. Чехите не случайно имат доста трасета. Имат голям опит в направата им. Да не забравяме, че имат два доста сериозни проекта "Bratislava - Brno - Ceska Trebova - Praha" и Trat 321. И двата проекта се развиват ежедневно и през периоди се пускат за свободно сваляне ъпдейтите на новите отсечки.
Разбира се не малка част от МСТС са и всички останали трасета. Руските и унгарските. Киев - Фастов също е много добре направено трасе, макар и малко. Унгарските също са на ниво.
Винаги съм казвал, че най-добрите трасета са тези, които максимално се доближават до действителните. За мен най-добре изпипани към обекти, текстури и гари - това са чешките и словашките трасета. Чехите не случайно имат доста трасета. Имат голям опит в направата им. Да не забравяме, че имат два доста сериозни проекта "Bratislava - Brno - Ceska Trebova - Praha" и Trat 321. И двата проекта се развиват ежедневно и през периоди се пускат за свободно сваляне ъпдейтите на новите отсечки.
Разбира се не малка част от МСТС са и всички останали трасета. Руските и унгарските. Киев - Фастов също е много добре направено трасе, макар и малко. Унгарските също са на ниво.