Опис на последното активити
Използвах смесени състави, български локомотиви и ДМВ. Аз карах Дезиро 10 001 в направление Bersceny - Martos и обслужвах пътнически влак, който тръгва в 11:00 от Bersceny. По същото време от Ujebres към Erdics също беше тръгнал пътнически влак в състав ДЛ 07 + 3 вагона Bnrz (regio вагони на DB, приличат на българските ex-DB, но са от по-различен тип). Също така, от от Erdics към Bersceny беше тръгнал и товарен влак, два локомотива 06 + 15 вагона въглища. Точно при него беше и проблемът - не бях огледал правилно, че Litka е спирка, а не гара и там разминаване не може да стане. Поради това, че товарният влак нямаше посочени спирки, а беше директен до Bersceny играта го пусна в междугарието Litka - Bersceny gyv, а мен ме задържа на Bersceny gyv, като натрупах закъснение от 9 минути, което накрая сведох до 5 минути. В последствие, пак поради недоглеждане от моя страна, на входните стрелки на Erdics се засякохме с пътникът от Ujberes и бях спрян да изчакам докато отмине. Какво обаче стана с този влак не мога да ви кажа, тъй като го видях да минава покрай мен, а на гарата го нямаше... надолу всичко продължи по план, а на последната гара - Martos - обратният пътнически влак Martos - Bersceny ме изчакваше да вляза в гарата, за да отпътува. Състав ДЛ 07 + 4 вагона на CD от епохата 1993 - 1997 година, цвят зелени.
Снимките можете да разгледате тук:
http://imageshack.us/g/11/train2011090217453639.jpg/