Понякога файловете,които изписва,че липсват са си там,но просто името им е объркано или се използват букви като немските умлаути и тн.При унгарските трасета има и друг вариант - умлаутите се транскрибират в български букви и става голямо мазало.Една от основните причини да мразя да си преинсталирам Windows-a е че после трябва да загубя поне 1 ден във възстановяване на MSTS-а и трасетата които съм си слагал.Веднъж оправени обаче грешките никога повече не се появвяват (освен ако същите файлове не са липсващи или са със сгрешени имена и в други папки (при текстурите в главната и в тези за различните сезони например).За да си решиш проблема има 2 начина:
1.Вземаш един лист,караш си и когато излезе грешка записваш името на файла и се молиш да не крашне играта;
2.Отваряш всички папки на трасето и почваш да търсиш файловете с грешки в името;
Отнема време,но след това се радваш на резултата
.Понякога си има файлове и грешки в дадено трасе поради това,че при самото му създаване е изполван неработещ файл или нещо липсва затова е хубаво да се проверява често за ъпдейти.Колеги ако някой иска ето на този сайт може да си изтегли Алфолд 6.2 и Алфолд Носталгия без електрификация:
http://msts-alfold.allalla.com/?page_id=62. Аз разцъквам 6.2 и съм супер доволен