Така...проблема с тоя кодек значи,че трябва да си го намериш от нета и да си го инсталнеш.Има един кодек пакет СССР се казва,моя съвет е да го намериш през Google и да го инсталнеш.Аз лично държа на pc-то ХР само и единствено заради МСТС-а понеже при опитите ми да го инстална на 7-ца срещам различни проблеми особено с някои части на подвижния състав,но другите колеги го играят и не се оплакват.Както и да е,мисля че кодека няма нищо общо с играта.Сега за трасето и грешките -> винаги при инсталация на трасето има файлове които играта не намира поради една или друга причина,но най-често това е защото след разархивиране/инсталиране особено на френски,немски,чешки или унгарски трасета букви в името на даден файл остават изписани освен на латиница и на дадения език например "Ullь.ace" вместо Ullo.ace тоест трябва да вземеш една тетрадчица,да седнеш,да си запишеш всички грешки дето ти дава и после да ги оправиш и чак след това да влезеш в играта и да играеш като бял човек.На мен това ми е най-омразната част понеже играя на унгарски трасета,а там остават стотици грешки след инсталация или разархивиране и ми отнема около ден докато оправя всичко,но пък си заслужава.За другите трасета дето питаш ти препоръчвам да потърсиш в чуждите торент сайтове,аз оттам си изтеглих доста неща,а те мисля,че са от поредиците German Trains, ProTrain или German Railroads