Аз модела го намерих въпроса е че единият от основните проблеми там е решен,но най-същественият си остава и просто не мога да намеря решение за него,а той ни дели от това да имаме оригинална 41.0Х
Проблемът е че тези локомотиви де факто са с 2 различни страни -> от ляво да речем имат 4 прозореца отстрани,а от дясно ред с жалюзи + 3 прозорчета в тавана на локомотива точно както при 42 1ХХ.Да речем,че стъклата ще се оправят,всичко друго съм направил -> цвят,прозорци и тн. обаче просто си нямам на идея как може да се направи така,че да има две различни страни.Трябва да се бърника нещо по S.файла ама аз не отбирам :( Днес се пробвах да направя и един рипейнт на 04 ХХ.Да кажем,че резултатът е поносим,но има още какво да се доизкусурява.Самият модел не е особено добър,но пък е единствен и по-добре нещо отколкото нищо както се казва.Въпреки,че имам доста снимки от едно време и продължавам да попълвам колекцията се оказа невероятно трудно да намеря качествени снимки които да използвам за текстури особено що се отнася до странични пози на 04-та серия.Именно там засега не ми харесва особено и ще я доработвам иначе в профил съм я направил като истинска почти.
Почнал съм и едни други локомотиви,те не са български,ама може да се използват за активитита да речем,защото са бивши ЮЖ локове.Ако успея може да метна и някоя нова 41 1ХХ излезнала от ГПР
. Благодаря на колегата,че поне се отзова,то май 3-ма човека останахме в тоя форум