Аз си знаех, че на 06 му има нещо не наред, което ме тормозеше доста време. Забелязали ли сте, че на талигите, отпред или отзад, (зависи накъде се движите) колелата се въртят на обратно?
Здравейте, поздрави за уникално добрите неща които сте направили. Искам да ви попитам с коя програма правите "Рипейнти"? Моят любим дизелов локомотив е Ганц (51-ва серия). Бих се радвал някой ден да можем да играем и с него, а защо не и да го направя аз, въпреки че не е лесно със сигурност. Поздрави.
Добре дошъл Първо: Има тема в която е обяснено как става рипейнтването viewtopic.php?f=4&t=58 Второ: 51 серия я имам, но нямам качествени снимки за да направя рипейнта
БЖК 55-129.1 Рипейнт направен от мен. Специални благодарности на gushterov за промените в .eng файла! Материал: http://railwaymodeling.com/gallery/disp ... 14241.html В Сървъра: МСТС - Български тракционен подвижен състав>>>Дизелови локомотиви на БЖК>>>BJK 55-129.1.zip
Последна промяна 2Xtreme на Нед Яну 10, 2010 6:12 pm, променена общо 2 пъти
Рипейнт на дизелов локомотив 07 091.2: Може да не е много хубав, ама това ми е първия рипейнт! Моля админа да каже одобрява ли го и евентуално да го качи във файловия сървър!
Последна промяна msts_4ever на Пон Мар 15, 2010 11:21 am, променена общо 1 път