Как да си сложа трасе ?
Как да си сложа трасе ?
Заглавието
-
didsideout
- Утвърден участник

Re: Как да си сложа трасе ?
Здравейте, имам въпрос относто трасето Alfold, трябва ли да съм инсталирал единицата двойката и тройката за да ми тръгне четворката, защото когато разархивирам всички части на четворката, които са шест, ми излиза грешка, че не може да зареди трасето!
Благодаря
Благодаря
Колега аз ползвам Алфолд 6.4 ако не се лъжа.Пробвай първо само с инсталиране на съответната част въпреки,че мисля,че трябваше да се наслагват,но не съм сигурен.Пробвай първо да си инсталираш само съответната част например Алфолд 4 да речем.Трябва да си наясно,че много от файловете при разархивирането придобиват странни имена смесица от кирилизирани и латински/англисйки символи на пример Gьor.sd което де факто е Gyor.sd.Това изисква значителни усилия да се поправи докато се схване логиката коя буква коя замества и тн.Тук в темите някъде го бях описал подробно разрови се и ще го намериш.Успех,ако не стане по този начин ще трябва да ги наслагваш 1+2+3+4+5+6 заедно с пачовете 

-
didsideout
- Утвърден участник

Благодаря много за съветите, всичко сега е ок, без да се налага да ги инсталирам всичките! 

-
Stoyanov
- Site Admin
Аз също така бях направил инсталирах основната версия пример 6 и после я дообнових до 6.4 и всичко си вървеше
Горд администратор на форум MSTS България!